Monte Viso 31 Amsterdam

Gratis waardebepaling?
Verkocht

Monte Viso 31 Amsterdam Nederland

Omschrijving

Deze prachtige geschakelde split-level dijkwoning wilt u zeker niet missen! De woning is gelegen in de gewilde woonwijk ‘De Aker’ en heeft maar liefst 130 m2 woonoppervlakte. De indeling is fantastisch! De woning heeft op de begane grond een woonkeuken en middels een vaste trap heeft u toegang tot de verlaagde living. De living wordt zeer goed belicht door de vrijwel gehele glazen wand en u heeft middels de grote schuifpui toegang naar de zeer beschutte tuin op het zuiden. Daarnaast heeft de woning 3 royale slaapkamers en een heerlijk dakterras op het zuidoosten. Ideaal is de carport waar u uw auto kwijt kunt en er is zelfs nog ruimte voor een 2e auto!

De zeer gewilde wijk De Aker in Amsterdam Nieuw-West is een gemoedelijke woonomgeving. Deze kindvriendelijke wijk grenst aan de Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder. Ruim van opzet en met dagelijkse voorzieningen in de directe omgeving zullen zowel jong als oud zich hier prima thuis voelen. Op fietsafstand ligt winkelcentrum ‘Dukaat’ met winkels zoals een grote supermarkt, bakker, slager, maar ook een kinderdagverblijf en een gezondheidscentrum. Op loopafstand bevindt zich een basisschool (om de hoek). Parkeergelegenheid is bij en in de directe omgeving van de woning. De uitvalswegen zijn goed bereikbaar, zodat omliggende plaatsen in korte tijd bereikbaar zijn. De eindhalte van tram 1 – welke u in 20 minuten naar hartje centrum brengt – ligt op loopafstand.

De entree
De woning heeft een zeer royale voortuin van maar liefst 34 m2 en gelegen op het oosten. De voortuin is bestraat met antracietkleurige, natuurstenen, tegels in combinatie met antracietkleurige kiezels. Middels de voortuin heeft u toegang tot de berging en de voordeur van de woning.

Bij binnenkomst betreedt u de zeer ruime ontvangsthal met toegang tot de meterkast, de woonkamer, de woonkeuken, het toilet en de bijkeuken/bergruimte. Wat direct opvalt is de prettige lichtinval, aanwezig door de grote raampartijen bij de vaste trap(pen) naar de eerste en de 2e verdieping. Vanuit hier is de antracietkleurige vloertegel geheel doorgelegd over de verdieping m.u.v. van het toilet. De wanden zijn netjes afgewerkt met strak wit stucwerk.

Het toilet
Het toilet heeft een modern design met grote vloer- en wandtegels in leisteen-look. Er is een zwevend toilet aanwezig en het heeft opbergkasten met indirecte verlichting.

De woonkamer
Middels de vaste trap (met inbouwverlichting) betreedt u de lagergelegen en tevens royale woonkamer. De woonkamer wordt prachtig belicht door de vrijwel geheel glazen wand incl. schuifpui naar de tuin. Er licht een prachtige, massief eiken vloer met brede vloerdelen welke zijn bewerkt met zwarte beits. Aan de wanden is er gekozen voor een witte afwerking in combinatie met taupekleurig schilderwerk.

De (woon)keuken
Deze prachtige woonkeuken (Siematic) is gelegen aan de voorzijde van de woning en wordt dan ook zeer goed belicht door de aanwezige grote raampartijen. De keuken is voorzien van alle gemakken! Zo heeft het een rvs-meubel waarin de combimagnetron, de vaatwasser en de koelkast (Siemens) zijn geïntegreerd. Het keukenblok heeft een rechte opstelling met opbergkasten en heeft plintverlichting. De opbergkasten hebben witte panelen welke perfect in lijn staan met staan het Corian werkblad incl. spoelbak. Daarnaast is de 4-pits keramische kooplaat netjes afgewerkt in het werkblad en heeft daarboven een rvs-recirculatie afzuigschouw (beiden AEG). Een absolute eyecatcher is de Amerikaans notenhouten achterwand. Tevens heeft de wand tussen de woonkamer en keuken een groot raam met draadglas.

De eerste verdieping
Middels de vaste trap op begane grond de betreedt u de overloop op de eerste verdieping. Vanuit hier heeft u toegang tot de 2 slaapkamers, de badkamer en de vaste trap naar de 2e verdieping. De overloop is evenals de traptreden bekleed met antracietkleurig vloertapijt en de wanden zijn afgewerkt met licht stucwerk.

De slaapkamers
Beide slaapkamers hebben grote raampartijen aan weerzijde van de woning, dat maakt dat de kamers bijzonder prettig worden belicht. De eerste slaapkamer heeft een donkerkleurig eikenhouten vloer en is afgewerkt met licht stucwerk aan de wanden. De tweede slaapkamer heeft een lichte laminaatvloer en ook hier is het strakke stucwerk terug te vinden aan de wanden. Ideaal aan deze kamer is de zeer ruime walk-in-closet!

De badkamer
De badkamer is van alle gemakken voorzien! Zo is er een diep ligbad aanwezig, heeft u een inloopdouche met designdouche, een hangend toilet waarvan de spoelbak netjes is afgewerkt in de wand, is er een designradiator aanwezig en heeft u een wastafel met badmeubel. De badkamer is half betegeld met antracietkleurige tegels op zowel de vloer als aan de wanden. U kunt de ruimte eenvoudig ventileren middels het mechanische ventilatiesysteem, of doormiddel van de aanwezige raampartijen die de ruimte tevens voorziet van daglicht.

De tweede verdieping
Middels de vaste trap op de eerste verdieping betreedt u de ruime en tevens zeer lichte overloop op de 2e verdieping. Vanuit hier heeft u toegang tot de 3e slaapkamer en het dakterras. Daarnaast biedt de overloop plaats voor de aansluiting van uw wasmachine en droger en voor de cv-kast. Vanuit de overloop is het antracietkleurige vloertapijt en het lichte stucwerk aan de wanden terug te vinden over de gehele verdieping.

De slaapkamer op deze verdieping heeft kamerbrede raampartijen aan weerszijde van de woning en nette inbouwspots in het gestucte plafond

Het dakterras
Op het dakterras kunt u heerlijk, zonder bekijks van het mooie weer genieten! Het dakterras is maar liefst 14m2 groot en gelegen op het zuidoosten, hierdoor heeft u vrijwel de gehele dag zon!

De tuin
Vanuit de woonkamer betreedt u deze fraai aangelegde tuin op het zuiden! De tuin is 37 m2 groot en gelegen aan het water met een prachtig uitzicht over de groenrijke omgeving en geeft u een heerlijk vrij gevoel en dus ook veel privacy. De tuin is aangelegd met een Bankirai terras in combinatie met kiezels, een bamboestrook en heeft een buitenkraan.

Wat maakt deze woning zo leuk?
– Prachtige geschakelde split-level dijkwoning met 130 m2 woonoppervlakte
– Verlaagde living en prachtige woonkeuken
– 3 Royale slaapkamers
– Riant dakterras (14 m2) gelegen op het zuidoosten
– Beschutte tuin (37m2) aan het water met groenrijk uitzicht
– Carport + Extra parkeerplek voor de deur
– Praktische bergruimte/bijkeuken op begane grond
– Extra bergruimte in voormalig garage (buiten)
– Volledig dubbelglas , deels kunststof(2020)
– Autoluwe en kindvriendelijke woonwijk
– Nabij openbaar vervoer
– Winkelcentrum ‘Dukaat’ op fietsafstand
– Nabij uitvalswegen Schiphol, Haarlem en Hoofddorp

Uw huis verkopen? Dat doen wij graag voor u! DHB Makelaardij voor Amsterdam en omstreken! Wij bieden volledige verkoopbegeleiding tegen een vaste en lage prijs. Informeer naar onze werkwijze en wij vertellen u graag meer!

You certainly don’t want to miss this beautiful semi-detached split-level dike house! The house is located in the popular residential area De Aker and has no less than 130 m2 of living space. The layout is fantastic! The house has a kitchen on the ground floor and through a fixed staircase you have access to the lowered living room. The living room has nice daylight through the glass wall, and you have access to the south facing garden through the large sliding doors. In addition, the house has 3 spacious bedrooms and a lovely roof terrace on the southeast. The carport where you can park your car is ideal and there is even room for a 2nd car!

The highly desirable neighborhood of De Aker in Amsterdam Nieuw-West is a pleasant residential area. This child-friendly neighborhood borders the channel of the Haarlemmermeerpolder. Spacious and with daily facilities in the immediate surroundings, both young and old will feel right at home here. Within cycling distance is the ‘Dukaat’ shopping center with many shops such as a large supermarket, bakery, butcher, but also a nursery and a health center. There is a primary school within walking distance (around the corner). Additional parking is available for free close to the house. The roads are easily accessible, so that surrounding places can be reached easily and quickly. The terminus of tram 1 – which takes you to the heart of the city in 20 minutes – is within walking distance.

The entrance
The house has a very spacious front garden of 34 m2 and is located on the east. The front garden is paved with anthracite-colored natural stones, tiles in combination with anthracite-colored pebbles. Through the front garden you have access to the storage room and the front door of the house.

The front gives entrance to the very spacious lobby with access to the living room, the kitchen, a toilet and the pantry. What is immediately noticeable is the pleasant light, present through the large windows at the fixed staircase(s) to the first and second floor. From here, the anthracite-colored floor tile is completely laid through with exception of the pantry. The walls are neatly finished with sleek white stucco.

The toilet
The toilet has a modern design with large floor and wall tiles in slate look. There is a hanging toilet and it has storage cupboards with indirect lighting.

The living room
Through the staircase you enter the lower and also spacious living room. The living room is beautifully illuminated by the almost entirely glass wall, including sliding doors to the garden. There is a beautiful, solid oak floor with wide floorboards which have been treated with a black stain varnish. A white finish has been chosen on the walls in combination with taupe-colored paintwork.

The (residential) kitchen
This beautiful kitchen (Siematic) is located at the front of the house and is therefore very well illuminated by the large windows. The kitchen is fully equipped! For example, it has stainless steel furniture in which the combi microwave, dishwasher and refrigerator (Siemens) are integrated. The kitchen unit has a straight arrangement with storage cupboards and plinth lighting. The storage cabinets have white panels which are perfectly in line with the Corian worktop including sink. In addition, the 4-burner ceramic stove is neatly finished in the worktop and has a stainless-steel recirculation extractor hood (both AEG) above it. An absolute eye-catcher is the American walnut back wall. The wall between the living room and kitchen also has a large window with wire glass.

The first floor
You enter the landing on the first floor through the fixed staircase on the ground floor. From here you have access to the 2 bedrooms, the bathroom and the staircase to the 2nd floor. The landing, like the steps, is covered with anthracite-colored carpet and the walls are finished with light stucco.

The bedrooms
Both bedrooms have large windows on either side of the house, which means that the rooms have a very pleasantly daylight. The first bedroom has a dark oak floor and is finished with light stucco on the walls. The second bedroom has a light laminate floor and here too the sleek stucco can be found on the walls. The very spacious walk-in closet is ideal for this room!

The bathroom
The bathroom is fully equipped! There is a deep bath, you have a walk-in shower with a design shower, a hanging toilet whose sink is neatly finished in the wall, there is a design radiator and you have a sink with vanity unit. The bathroom is half tiled with anthracite-colored tiles on both the floor and the walls. You can easily ventilate the room through the mechanical ventilation system, or through the existing windows, which also provide the room with daylight.

The second floor
Through the fixed staircase on the first floor you enter the spacious and very bright landing on the 2nd floor. From here you have access to the 3rd bedroom and the roof terrace. In addition, the landing offers space for the connection of your washing machine and dryer and for the central heating cabinet. From the landing, the anthracite-colored carpet and the light stucco on the walls can be found over the entire floor.

The bedroom on this floor has wall-to-wall windows on either side of the house and neat recessed spotlights in the plastered ceiling

The roof terrace
On the roof terrace you can enjoy the beautiful weather in complete privacy! The roof terrace is 14m2 and located on the southeast, so there’s sun almost all day!

The garden
From the living room you enter this beautifully landscaped south-facing garden! The garden is 37 m2 and located on the water with a beautiful view over the green surroundings and gives you a wonderful feeling of freedom and therefore also a lot of privacy. The garden is landscaped with a Bankirai terrace in combination with pebbles, a bamboo strip and has an outside water tap.

What makes this house so nice?
– Beautiful semi-detached split-level dike house with 130 m2 of living space
– Lowered living room and beautiful kitchen
– 3 Spacious bedrooms
– Spacious roof terrace (14 m2) located on the southeast
– Sheltered garden (37m2) on the water with green views
– Carport + Extra parking space in front of the door
– Practical pantry on the ground floor
– Extra storage space in the former garage (outside)
– Fully double glazing, partly plastic (2020)
– Car-free and child-friendly residential area
– Near public transport
– Shopping center ‘Dukaat’ within cycling distance
– Close to highways in the direction of Schiphol, Haarlem and Hoofddorp

Sell your house? We are happy to do that for you! DHB Makelaardij for Amsterdam and surroundings! We offer complete sales guidance at a fixed and low price. Inquire about our working method and we will be happy to tell you more!

Lees de volledige omschrijving

Contact

Hoofddorp/Haarlem
023-2070001

Bollenstreek
0252-428096

Leiden
071-2058058

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, geschakelde woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1996
Soort dak
Bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Wonen
130 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
14 m²
Externe bergruimte
5 m²
Perceel
152 m²
Inhoud
405 m³

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, inloopdouche, ligbad, wastafel, wastafelmeubel
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Mechanische ventilatie

Energie

Energielabel
B
Isolatie
Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
Nefit (gas gestookt combiketel uit , eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Sloten G 2853
Oppervlakte
152 m²
Eigendomssituatie
Eigendom belast met erfpacht

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin
Achtertuin
25 m²
Ligging tuin
Gelegen op het zuid

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein, openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken