Beoordelingen

Wat zeggen andere over ons.

Gratis waardebepaling?

DHB Makelaardij

Wat zeggen
onze klanten

Annie Romeinstraat 94
Ik ben echt super tevreden en zou echt iedereen DHB makelaardij willen aanraden. Deze makelaar heeft een scherp en vast tarief en leveren hier een full service concept voor. Je vraagt je echt af hoe dit mogelijk is, omdat ze precies hetzelfde concept aanbieden als andere makelaars (die een vastgesteld % van de verkoopprijs vragen en daar vaak ook nog losse pakketten bij hebben), maar het is echt zo. Het team (Jeroen, Danny en Hosseen) reageren snel op vragen en houden je volledig op de hoogte van alles rondom het verkoopproces en helpen je ook met het maken van de juiste keuzes. Door de oververhitte huizenmarkt was er onwijs veel vraag om mijn woning te mogen bezichtigen en zij hebben volgens mij iedereen die wilde komen kijken de mogelijkheid gegeven om te mogen komen. Jeroen, Danny en Hosseen: Bedankt; jullie zijn een top team.

Prinsessestraat 55
Het contact met DHB verliep helder en vlot, in persoon, via Whatsapp en/of telefonisch. Het team (Jeroen, Danny en Hosseen) reageren snel op vragen en hebben ons goed op de hoogte gehouden. Tijdens het kennismakingsgesprek ook meegedacht met proces na van het huis ivm nieuwbouw woning en nuttige tips gegeven. Met een hele scherpe prijs leveren ze een top dienstverlening. Wij zouden niet weten wat een andere makelaar beter/meer had kunnen doen. Wij zouden hen zeker aanbevelen!

Pastoor C. Vasselaan 22
Jeroen is een ontzettend fijne makelaar die alles goed op orde heef met zijn team. De communicatie was zeer helder, ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Ze hebben een goed concept met vaste prijsstelling wat erg prettig is in deze tijd. Ik heb diverse andere makelaars gesproken en zij konden niet uitleggen wat zij “extra” deden voor de astronomische bedragen welke ze vragen. DHB makelaardij heeft een scherp en eerlijk tarief en leveren hier een full service concept voor. Kortom, zeer tevreden en ik zou zeker opnieuw met jullie in zee gaan! Al hoop ik nu wel lange tijd te blijven wonen 😉

Bekijk meer reviews op Funda