Verkoop

Uw huis verkopen voor de scherpste courtage van de regio? Dan bent u bij DHB Makelaardij op het juiste adres!

Gratis waardebepaling?

Wij helpen
je graag

Huis verkopen in Haarlemmermeer, Haarlem, Bollenstreek of Katwijk? Wordt je huis nu écht te klein of is het juist te groot geworden? Zijn er net kinderen bijgekomen of juist onlangs vertrokken? Of wil je nu eindelijk een tuin in plaats van dat leuke frans balkon? Je huis is een goede optie! En het biedt je nieuwe kansen en mogelijkheden. Het verkopen van een huis is een flinke klus waarbij vele aspecten komen kijken. DHB Makelaardij kan je volledig begeleiden in het verkoopproces. Van presentatie tot afhandeling, je huis verkopen wordt zorgeloos uit handen genomen.

DHB Makelaardij gaat met de tijd mee en kiest er daarom voor om voor het vaste tarief vanaf € 2.495,- incl btw. Wij zorgen van A tot Z de volledige verkoop van de woning, maar dan voor een realistisch tarief! Uw woning wordt gepresenteerd met prachtige brochures, we maken een prachtige woningbrochure, zorgen voor een Fundapresentatie met foto’s, duidelijke plattegronden en prettige beschrijving van de woning, verzorgen de bezichtigingen, stemmen de onderhandelingen stap voor stap met je af en zorgen dat de afspraken in de koopovereenkomst worden opgenomen. 

Wat kun jij van ons verwachten:

 1. Een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek waarbij een verkoopplan van de woning wordt opgesteld (vraagprijs – strategie – opbrengt)
 2. Het maken van een professionele fotoreportage, een pakkende verkooptekst, plattegronden en de verkoopbrochure
 3. Plaatsing woning op alle landelijke woonsites, waaronder volledig op Funda
 4. Promotie van de verkoop doormiddel van social media en met behulp van opvallende V-borden of een tuinbord
 5. Al het contact met geïnteresseerde kandidaten
 6. Doorsturen verkoopbrochures naar potentiële kopers
 7. Aandragen van verkoop bevorderende tips
 8. Het verzorgen van de rondleidingen en eventueel een open huis
 9. Het voeren van onderhandelingen over de verkoopprijs en de leveringsvoorwaarden
 10. Opstellen van het koopcontract
 11. Bewaken van afspraken opgenomen in het koopcontract
 12. Het organiseren en begeleiden van de eindinspectie voor de overdracht
 13. Contact met de notaris tot aan de overdracht

DHB Makelaardij

Hoe kan een makelaar
zo goedkoop zijn?

Dat kan omdat onze courtage niet afhankelijk is van de waarde van de woning. Je betaalt dus geen percentage maar een vast bedrag als makelaarscourtage. In Nederland is bijvoorbeeld een twee-onder-een-kapwoning in Haarlem twee keer zo duur als dezelfde woning in Groningen. De inspanning van de makelaar is in beide gevallen echter ongeveer hetzelfde. Waarom zou de makelaar in Haarlem dan twee keer zoveel aan courtage moeten ontvangen als de makelaar in Groningen? Bij een vast bedrag aan courtage wordt voorkomen dat je meer betaalt naarmate de woning duurder is.

Wil je meer informatie over het verkopen van een huis met een verkoopmakelaar van DHB Makelaardij? Vul dan het onderstaande formulier in of mail naar info@dhbmakelaardijmh.nl

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring